Za oppio. stojí partia, ktorá učí ľudí piť lepšie.
Učíme Slovákov a Čechov piť lepšie – a s kultúrou. Ukazujeme poctivú fermentáciu, prírodné suroviny a chuť, ku ktorej sa vždy budeš potrebovať vrátiť.
V roku 2023 sa to celé začalo. Popíjali sme kombuchu doma aj na cestách – z garážových aj profesionálnych dielní – a ešte sme netušili, že čoskoro vytvoríme vlastnú značku. Cítili sme však, že si určite nájde svoje miesto: v srdciach, aj črevách mnohých ľudí. V strednej Európe je kombucha v porovnateľnej kvalite stále ťažko dostupná, pritom je tak jedinečná a prospešná. Zážitok z pitia nám dal jasnú víziu a preto sme začali robiť analýzy, rozprávať sa so zákazníkmi, skúšať prvé chuťové testy – a áno, nechali sme si za tým aj pár prebdených nocí.
Lukáš, Andrea a Michal - rozdielne príbehy, rovnaká vízia.
Lukáš
prináša pohľad z investorského sveta a stará sa o obchod. Vedie sales tím a jeho energia nás (zatiaľ) dostala na viac než 350 miest po Slovensku a Česku.
Andrea
prepája svoju vášeň pre technológie a marketing. Vďaka nej má značka novú vizuálnu identitu, e-shop s predplatným a tím, ktorý drží pokope.
Michal
technický mastermind. Vybudoval celý výrobný proces od nuly a vedie profesionálnu výrobnu prevádzku dnes s kapacitou viac ako 200 000 fliaš mesačne.
Začali to traja ľudia s rozdielnymi príbehmi, ale rovnakou víziou.
V roku 2022 sa to celé začalo. Popíjali sme kombuchu doma aj na cestách – z domácich aj profesionálnych dielní – a ešte sme netušili, že čoskoro vytvoríme vlastnú značku.
Cítili sme však, že kombucha má u svoje miesto: v srdciach (aj črevách) mnohých ľudí. V strednej Európe bola kombucha v porovnateľnej kvalite ťažko dostupná, pritom je tak jedinečná a prospešná.
Zážitok z pitia nám dal jasnú víziu a preto sme začali robiť analýzy, rozprávať sa so zákazníkmi, skúšať prvé chuťové testy – a áno, nechali sme si za tým aj pár prebdených nocí.
Lukáš -prináša pohľad z investorského sveta a stará sa o obchod. Vedie sales tím a jeho energia nás (zatiaľ) dostala na viac než 350 miest po Slovensku a Česku.
Andrea – prepája svoju vášeň pre technológie a marketing. Vďaka nej má značka novú vizuálnu identitu, e-shop s predplatným a tím, ktorý drží pokope.
Michal – technický mastermind. Vybudoval celý výrobný proces od nuly a navrhol kapacitu na viac ako 200 000 fliaš kombuche mesačne.
nadčencov vo firme
.. ktorých ti čoskoro predstavíme 🙂
Spolu tvoríme chute, na ktoré nazabudneš
Kombucha oppio. je prémiový fermentovaný nápoj, ktorý vzniká na kvalitnom čajovom základe. Každá fľaša je poctivo výrábaná z prírodných ingrediencií a živých kultúr, vytvárajúc dokonalú rovnováhu chuti.
Spolu vytvorili chuť, na ktorú nezabudneš
Kombucha oppio. je prémiový fermentovaný nápoj, ktorý vzniká na kvalitnom čajovom základe. Každá fľaša je poctivo výrábaná z prírodných ingrediencií a živých kultúr, vytvárajúc dokonalú rovnováhu chuti.
Zamestnancov vo firme
stále rastieme a hľadáme šikovných ľudí